★ 13 Leukste dingen om te doen in St. Petersburg, Florida ★ - Staten van amerika (2024)

  • Geniet van het buitenleven in Fort De Soto Park (Hotels in de omgeving)
  • Geniet van de zon op St. Pete Beach (Hotels in de buurt)
  • Bewonder het surrealisme in het Salvador Dali Museum (hotels in de buurt)
  • Ontvang een dosis cultuur bij Morean Arts Centre (Hotels in de buurt)
  • Maak kennis met de lokale bevolking op de zaterdagochtendmarkt (hotels in de buurt)
  • Bewonder tentoonstellingen in het Museum voor Schone Kunsten (Hotels in de buurt)
  • Neem een ​​pauze in Sunken Gardens (Hotels in de buurt)
  • Bekijk een show in The Mahaffey Theatre (Hotels in de buurt)
  • Verken schilderachtige paden in Weedon Island Preserve (Hotels in de buurt)
  • Omarm de kustlevensstijl bij Pass-A-Grille (Hotels in de buurt)
  • Proef lokale variëteiten bij Florida Orange Groves and Winery (Hotels in de buurt)
  • Neem het hele gezin mee naar Great Explorations Children's Museum (Hotels in de buurt)
  • Ontspan met ambachtelijke brouwsels bij 3 Daughters Brewing (Hotels in de buurt)

St. Petersburg staat bekend om zijn ongerepte kustlijn en levendige kunstscène en biedt een gevarieerde keuze aan uitstekende musea, tuinen en culturele bezienswaardigheden. Je zult een goede mix van binnen- en buitenactiviteiten vinden om uit te kiezen, waar je je activiteiten kunt doen in het zachte zand van het strand van St. Pete en vervolgens de wereldberoemde schilderijen in het Dali-museum op één dag kunt verkennen. Van idyllische landschappen in Fort De Soto Park tot zaterdagochtendmarktactiviteiten, hier zijn de beste dingen om te doen in St. Petersburg.

Geniet van het buitenleven in Fort De Soto Park

★ 13 Leukste dingen om te doen in St. Petersburg, Florida ★ - Staten van amerika (1)

Geniet van het buitenleven in Fort De Soto Park (Hotels in de omgeving)

Fort De Soto Park, het kroonjuweel van de regio St. Petersburg, beschikt over vijf onderling verbonden eilanden en 1136 hectare oase aan het water langs de Golf van Mexico. Gesteund door mijlen van suikerachtig zand, is deze gevarieerde kusthabitat een hotspot voor openluchtrecreatie. Breng de dag door in een kajak, fiets op de schilderachtige paden of zoek naar schelpen op de prachtige stranden.

Geniet van de zon op St. Pete Beach

★ 13 Leukste dingen om te doen in St. Petersburg, Florida ★ - Staten van amerika (2)

Geniet van de zon op St. Pete Beach (Hotels in de buurt)

St. Pete Beach is een juweeltje aan de Golfkust en biedt een solide stuk onontwikkeld strand met een prachtig landschap van smetteloos suikerzand en sprankelend blauw water. Dit gezinsvriendelijke strand is waar kinderen zullen genieten van een dag zwemmen en zandkastelen maken. Geniet van de overvloed aan watersporten, of ontspan gewoon onder een paraplu en geniet van de warme zon van Florida.

Bewonder het surrealisme in het Salvador Dali Museum

★ 13 Leukste dingen om te doen in St. Petersburg, Florida ★ - Staten van amerika (3)

Bewonder het surrealisme in het Salvador Dali Museum (hotels in de buurt)

Een van de belangrijkste musea in Florida, het Salvador Dali Museum is waar kunstliefhebbers en beginnende kunstliefhebbers het unieke kunnen waarderen dat Salvador Dali is. Je zult een indrukwekkende en uitgebreide verzameling werken te zien krijgen, waaronder acht van zijn 'meesterwerken'. Bewonder kunstwerken met oliën, aquarellen, schetsen en sculpturen, en laat je fantasie de vrije loop terwijl je alles leert over surrealisme.

Krijg een dosis cultuur bij Morean Arts Centre

★ 13 Leukste dingen om te doen in St. Petersburg, Florida ★ - Staten van amerika (4)

Ontvang een dosis cultuur bij Morean Arts Centre (Hotels in de buurt)

Het Morean Arts Centre, dat een innovatieve, op de gemeenschap gerichte benadering van kunst en onderwijs is, is een unieke attractie waar u kunstwerken van lokale, nationale en internationale kunstenaars kunt bewonderen. Je vindt er op onderwijs gebaseerde programma's, waaronder een Glass Studio & Hot Shop met een workshop voor glaskunstenaars. Zorg ervoor dat je de Chihuly-collectie ziet, een verbluffende permanente collectie met grootschalige installaties die zo zijn ontworpen dat kunst en architectuur samenwerken.

Maak kennis met de lokale bevolking op de zaterdagochtendmarkt

★ 13 Leukste dingen om te doen in St. Petersburg, Florida ★ - Staten van amerika (5)

Maak kennis met de lokale bevolking op de zaterdagochtendmarkt (hotels in de buurt)

Bezoekers komen naar de zaterdagochtendmarkt voor de grote selectie biologische producten en handgemaakte ambachten. Gelegen in het centrum van St. Petersburg, vindt u kant-en-klare gerechten die variëren van Grieks en Italiaans tot Frans en Belgisch. Artisanale voedselverkopers verleiden je smaakpapillen met verse zeevruchten, gebakken goederen, kaas en chocolaatjes, terwijl livemuziek, goochelaars en ballonartiesten het tot een gezinsvriendelijk evenement maken.

Bewonder tentoonstellingen in het Museum voor Schone Kunsten

★ 13 Leukste dingen om te doen in St. Petersburg, Florida ★ - Staten van amerika (6)

Bewonder tentoonstellingen in het Museum voor Schone Kunsten (Hotels in de buurt)

Bezoek het Museum voor Schone Kunsten in St. Petersburg om meesterwerken van kunst van gerenommeerde kunstenaars als Monet en Renoir te bewonderen, en verken vervolgens de beeldentuin op het terrein en de glasgalerij van Steuben. Gewijd aan inspirerend en educatief, staat het museum bekend om zijn uitstekende permanente collectie en verscheidenheid aan roterende en reizende tentoonstellingen, waar u 14.000 objecten kunt bekijken, waaronder decoratieve kunst en pre-Columbiaanse artefacten.

Neem een ​​pauze in Sunken Gardens

★ 13 Leukste dingen om te doen in St. Petersburg, Florida ★ - Staten van amerika (7)

Neem een ​​pauze in Sunken Gardens (Hotels in de buurt)

The Sunken Gardens is het oudste levende museum van St. Petersburg, met meer dan 50.000 tropische planten en bloemen. Een rustige ontsnapping uit de drukte van de stad, u kunt met het hele gezin hier genieten van de vier hectare aan kronkelende paden, watervallen en verborgen bosjes. Bewonder de 100 jaar oude tuin en ontdek enkele van de oudste tropische planten in de regio.

Vang een show in het Mahaffey Theatre

★ 13 Leukste dingen om te doen in St. Petersburg, Florida ★ - Staten van amerika (8)

Bekijk een show in The Mahaffey Theatre (Hotels in de buurt)

Het Mahaffey Theatre, gelegen in het hart van het centrum van St. Petersburg, is een van de grootste culturele attracties van de stad. Je zult een reeks bekende nationale en internationale artiesten vinden, zoals het Florida Orchestra, die het podium siert. De Europese stijl 2.031-zitplaats dateert uit 1965 en biedt alles, van muziekevenementen tot comedy-acts en Broadway-shows.

Verken schilderachtige paden in Weedon Island Preserve

★ 13 Leukste dingen om te doen in St. Petersburg, Florida ★ - Staten van amerika (9)

Verken schilderachtige paden in Weedon Island Preserve (Hotels in de buurt)

Als u op zoek bent naar een buitenavontuur, ga dan naar Weedon Island Preserve. Het beslaat 3.190 hectare en bestaat uit aquatische en hooggelegen ecosystemen waar u een middag door de promenade kunt wandelen om de wadplaten en mangrovebossen te bewonderen. Er is ook een educatief centrum waar je meer kunt leren over de inheemse bevolking die duizenden jaren op het land woonde.

Omarm de kustlevensstijl bij Pass-A-Grille

★ 13 Leukste dingen om te doen in St. Petersburg, Florida ★ - Staten van amerika (10)

Omarm de kustlevensstijl bij Pass-A-Grille (Hotels in de buurt)

Pass-a-Grille Beach is een charmante strandgemeenschap aan de zuidpunt van St. Pete Beach en biedt de perfecte vakantie weg van de toeristische drukte. Dit gebied is een lokale favoriet, waar kilometers onontwikkelde kustlijn en een relaxte ambiance mensen aantrekken die er even helemaal tussenuit willen. Geniet van een dag van parasailen, paddleboarding of kiteboarding en blader vervolgens door de plaatselijke boetieks en ijssalons in de omgeving.

Proef lokale variëteiten bij Florida Orange Groves and Winery

★ 13 Leukste dingen om te doen in St. Petersburg, Florida ★ - Staten van amerika (11)

Proef lokale variëteiten bij Florida Orange Groves and Winery (Hotels in de buurt)

Een familiebedrijf dat meer dan 43 verschillende tropische citrus- en bessenwijnen produceert, de Florida Orange Groves and Winery is de oorspronkelijke tropische wijnmakerij van Florida. De wijnen hier zijn 100% gemaakt van sap dat op de flessen staat en hebben vele prijzen gewonnen. Bezoek deze unieke attractie om Key Lime, Hurricane White Sangria en Mango Mamma te proeven en volg een rondleiding door het wijnhuis.

Neem het hele gezin mee naar Great Explorations Children's 'Museum

★ 13 Leukste dingen om te doen in St. Petersburg, Florida ★ - Staten van amerika (12)

Neem het hele gezin mee naar Great Explorations Children's Museum (Hotels in de buurt)

Creativiteit komt tot leven in Great Explorations Children's 'Museum, waar creatief spelen wordt verbeterd door echte, praktische leerervaringen. Kinderen kunnen met verschillende materialen bouwen en hun innerlijke architect ontdekken, leren hoe ze groenten kunnen cultiveren en verbouwen, zichzelf op tv kunnen zien op het Live On Air-display of live shows met muziek en dans kunnen kijken in het Explorations Theatre.

Kom tot rust met ambachtelijke brouwsels bij 3 Daughters Brewing

★ 13 Leukste dingen om te doen in St. Petersburg, Florida ★ - Staten van amerika (13)

Ontspan met ambachtelijke brouwsels bij 3 Daughters Brewing (Hotels in de buurt)

Als je een fan bent van ambachtelijk bier, kom dan langs bij 3 Daughters Brewing om het ultramoderne brouwproces te ervaren, volg een rondleiding door de brouwerij en haal een pint van de meer dan 60 bieren van de tap. Je kunt door het open plattegrond-brouwhuis bladeren om de brouwers in actie te zien en het hele brouwproces te zien, en vervolgens rondhangen in de levendige proefruimte met livemuziek, buitenspellen en foodtrucks.

★ 13 Leukste dingen om te doen in St. Petersburg, Florida ★ - Staten van amerika (14)

FAQ - 💬

❓ Wat te doen in Sint Petersburg?

👉 De beste attracties in St. Petersburg

  1. Kerk van de Verlosser op het Bloed. 21.721. ...
  2. The State Hermitage Museum. 26.706. ...
  3. The State Museum St. Isaac's Cathedral. ...
  4. Paleizencomplex in Peterhof. 12.782. ...
  5. Catherine Palace and Park. 8.673. ...
  6. Palace Square. 5.477. ...
  7. The Naval Cathedral of Saint Nicholas in Kronstadt. 2.737. ...
  8. Grand Maket Russia. 2.558.

❓ Wat te doen in Miami met regen?

👉

  • American Airlines Arena. 5.785. Stadions. ...
  • Dolphin Mall. 10.052. Winkelcentra. ...
  • Lock & Load Museum. 1.009. Kunstgalerieën • Specialiteitenmusea. ...
  • Black Police Precinct and Courthouse Museum. 271. Historische locaties • Historische musea.
  • LoanDepot Park. 1.989. ...
  • Miami Trolley. 1.359. ...
  • Pérez Art Museum Miami. 1.684. ...
  • Brickell City Center. 427.

❓ Hoe heette St Petersburg vroeger?

👉 Voor de volgens Rusland heldhaftige verdediging kreeg Leningrad de eretitel Heldenstad van de Sovjet-Unie. Op 6 september 1993 kreeg Leningrad, na een referendum, zijn oude naam van vóór 1914 terug: Sint-Petersburg.

❓ Hoe oud is Sint-Petersburg?

👉 Sint Petersburg werd in 1703 gesticht door Peter de Grote en vormt het culturele hoogtepunt van Rusland. De stad is als een groot openluchtmuseum met mooie straten, indrukwekkende architectuur en talloze bezienswaardigheden.

❓ Wat zeker doen in Florida?

👉 De beste attracties in Florida

  1. Universal's Eilanden van Avontuur. 52.312. ...
  2. The Wizarding World of Harry Potter at Universal Orlando Resort. 41.317. ...
  3. Magic Kingdom. 69.519. ...
  4. Ontdekkings Grot. 17.633. ...
  5. NASA Kennedy Space Center Visitor Complex. 21.357. ...
  6. Hollywood Beach. 8.050. ...
  7. Siesta Beach. 8.965. ...
  8. Disney's Animal Kingdom. 34.781.

❓ Is Miami veilig voor toeristen?

👉 Deze heerlijke stad heeft veel te bieden, maar wees altijd voorzichtig als je uitgaat. Miami is een grote metro stad dus er zal altijd criminaliteit zijn. Volgens Neighborhood Scout, staat de misdaad index in Miami op 4 (100 is het meest veilig) met ongeveer 5000 geweldsdelicten en 21.000 vermogensdelicten per jaar.

★ 13 Leukste dingen om te doen in St. Petersburg, Florida ★  - Staten van amerika (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Zonia Mosciski DO

Last Updated:

Views: 5807

Rating: 4 / 5 (51 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Zonia Mosciski DO

Birthday: 1996-05-16

Address: Suite 228 919 Deana Ford, Lake Meridithberg, NE 60017-4257

Phone: +2613987384138

Job: Chief Retail Officer

Hobby: Tai chi, Dowsing, Poi, Letterboxing, Watching movies, Video gaming, Singing

Introduction: My name is Zonia Mosciski DO, I am a enchanting, joyous, lovely, successful, hilarious, tender, outstanding person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.