BRENG EEN ODE AAN DE HELDEN VAN NU MET SEIZOEN 1 IN F1® 24 (2024)

Hallo allemaal,

Het is iets meer dan twee weken geleden dat we F1® 24 hebben uitgebracht, en we zijn enorm blij om te zien dat iedereen zich bij de opstelling voegt en hun favoriete in-game momenten met ons deelt.

Het seizoen van 2024 is zojuist begonnen, dus laten we dieper ingaan op wat je in het komende jaar kunt verwachten!

Met F1® 24 gaan we onze aanpak van live-services veranderen via de introductie van Seizoenen. Elk Seizoen is gebaseerd op een centraal thema en bevat uitdagingen die een weerspiegeling zijn van het seizoen van 2024, zodat je de hoogtepunten kunt opnieuw kunt beleven en de geschiedenis kunt herschrijven. Tijdens het jaar zullen we het thema van het komende Seizoen aankondigen, samen met de uitdagingen. Dankzij deze nieuwe aanpak kun je dichter bij de opstelling komen en de belangrijkste momenten in het seizoen van dichtbij meemaken.

Gedurende elk Seizoen bieden we gloednieuwe Uitdagingscarrière-episodes, Race-scenario's, Profuitdagingen en nog veel meer! Je kunt toegang krijgen tot nieuwe gratis accessoires, inclusief racepakken en livery's, om in jouw stijl te flaneren op het circuit. Je kunt ook toegang krijgen tot nieuwe compendiumstickers, F1 World-middelen en nog veel meer!

Maar dat is nog niet alles. Het team werkt aan speciale beloningen geïnspireerd door wat je dit Seizoen op het circuit hebt gezien, maar daar vertellen we in de toekomst meer over.

Nu je weet hoe we onze aanpak van Live Service gaan veranderen, willen we eens kijken naar wat er voor Seizoen Eén op de planning staat. Alles draait om "Helden van Nu", waarbij je in de schoenen kunt stappen van Charles Leclerc van Scuderia Ferrari en de legendarische coureur Fernando Alonso van Aston Martin.

Charles Leclerc-uitdagingscarrière

Deze feature is gratis voor alle eigenaars van F1 24 en kan al worden gespeeld tot 28 juni: doe mee aan vier wekelijkse Episodes, elk met drie unieke races. De Leclerc-uitdagingscarrière biedt een compacte versie van het seizoen van 2024, waarin je wordt uitgedaagd om tegen de community te spelen en de beste resultaten voor de Monegaskische coureur neer te zetten. Elke voltooide Episode biedt toegang tot een onderdeel van de aangepaste Sterrenbeeld-uitrusting, waaronder een livery, pak, handschoenen en helm.

BRENG EEN ODE AAN DE HELDEN VAN NU MET SEIZOEN 1 IN F1® 24 (1)

Aston Martin-evenementenserie

Er komt in juli meer spannende content naar het spel met de Aston Martin-evenementenserie! Geïnspireerd door de eerdere triomfen van Astons ervaren coureur, Fernando Alonso, biedt F1® 24 je nieuwe manieren om zijn legendarische race-momenten opnieuw te beleven. Houd het nieuws in de gaten voor meer informatie.

BRENG EEN ODE AAN DE HELDEN VAN NU MET SEIZOEN 1 IN F1® 24 (2)

Zit je in mijn zone?

Een nieuwe feature van F1® 24 is Fanzone, waarin je teams, coureurs en nog veel meer kunt aanmoedigen.

Wanneer je F1® World binnenstapt en de introductie voltooit, wordt er gevraagd om je favoriete Team en Coureur te kiezen. Deze worden voor elk in-game Seizoen vergrendeld. Je Fanzone-keuzes worden in het hele spel weergegeven, zoals bij je Superlicentie, Klassem*nten en Online Lobby's. Alles wat je doet in F1® World levert je Fanzone-punten op, en aan het einde van ieder in-game Seizoen krijgen de beste zones beloningen!

Als onderdeel van Fanzone vragen we je om voor elke Grand Prix een voorspelling te doen; je moet je keuze maken voordat de Kwalificatie begint, maar wees voorzichtig met je voorspellingen, want als je eenmaal een optie kiest, zit je eraan vast! Een paar voorspellingen waarmee we je gaan uitdagen; welk Team of welke Coureur verdient de meeste punten, of welke Coureur eindigt voorop, samen met vragen over Pitstops en nog veel meer.

Je zult ook tegen anderen in je Fanzone strijden om persoonlijke doelen te halen, en er zijn ook grotere communitydoelen beschikbaar.

Kom regelmatig terug naar de Fanzone om te zien hoe je vordert binnen de Fanzone en de bredere communitydoelen.

Een blik op de toekomst...

Houd het nieuws in de gaten voor meer details over de uitdagingen van elk Seizoen, die kort vóór de in-game release worden aangekondigd. We bieden meerdere seizoenen aan met unieke thema's, allemaal gericht op het realiseren van een authentieke en opwindende F1®-ervaring als ode aan het verleden, het heden en de toekomst van de sport.

F1 24 - Nu verkrijgbaar

F1 24 is nu verkrijgbaar op de Xbox, PlayStation® en PC, en je kunt jouw exemplaar nu halen. Als je de Champions Edition koopt, krijg je twee nieuwe Iconen (James Hunt en Juan Pablo Montoya), 18.000 PitCoin* en het F1® World-bundelpakket.

Vergeet niet om onze website en sociale kanalen te volgen op Instagram, X, TikTok, Threads en YouTube om op de hoogte te blijven van de laatste F1®-spelnieuwtjes en -informatie.

*Virtuele valuta die je in het spel kunt uitgeven.

BRENG EEN ODE AAN DE HELDEN VAN NU MET SEIZOEN 1 IN F1® 24 (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Dr. Pierre Goyette

Last Updated:

Views: 5779

Rating: 5 / 5 (70 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Dr. Pierre Goyette

Birthday: 1998-01-29

Address: Apt. 611 3357 Yong Plain, West Audra, IL 70053

Phone: +5819954278378

Job: Construction Director

Hobby: Embroidery, Creative writing, Shopping, Driving, Stand-up comedy, Coffee roasting, Scrapbooking

Introduction: My name is Dr. Pierre Goyette, I am a enchanting, powerful, jolly, rich, graceful, colorful, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.